På den här webbplatsen använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Ansök om kvalitetspriset

Här ansöker du om kvalitetspriset.

Ladda ned Wordmallen Ansökan om kvalitetspriset 2020 och fyll i de efterfrågade uppgifterna. Skicka ansökan per e-post till henrik.safstrom-danielsson@uppsala.se

Det är också möjligt att bifoga ytterligare dokumentation till ansökan. Vilken dokumentation detta är och vad den innehåller ska i så fall anges i ansökan.

Läs mer om vad som efterfrågas i ansökan och hur ansökningarna bedöms

Stöd för ansökan

Om du vill ha mer information om hur du ansöker kan du kontakta Henrik S Danielsson, henrik.safstrom-danielsson@uppsala.se, 018-727 87 13.

Du har också möjlighet att delta på ett tillfälle där du kan få information om hur du ansöker och kan ställa frågor. Dokumentation från detta tillfälle kommer att finnas tillgänglig på den här sidan.

Informationstillfället är den 28 november, 14.00-16.00, i lokal Bergius, Stationsgatan 12. Du kan komma när du vill till lokalen och ställa dina frågor men det kommer också att ske en genomgång 14.00 och en 15.00.

Du anmäler dig till informationstillfället genom att mejla henrik.safstrom-danielsson@uppsala.se

Förtydliganden

Det är inte tillräckligt att ha genomfört ett lyckat projekt för att få kvalitetspriset. Kriterierna är utformade för verksamheten som helhet.

Använd inga förkortningar i ansökan.

Med att arbeta på uppdrag av kommunen avses att det är en verksamhet som är upphandlad (till exempel privata utförare inom äldrevård) eller finansieras med lagstadgade bidrag (till exempel fristående skolor).

Priset delas inte ut till verksamheter, till exempel föreningar, som får bidrag av kommunen för att bedriva verksamhet som kommunen inte beställt.