På den här webbplatsen använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Omsorgspriset 2020

Arbetar du med någon som bidrar till att deltagare, brukare eller klienter får ökad delaktighet, god livskvalitet och ett självständigt liv? Nominera en kollega inom vård, omsorg, socialtjänst eller arbetsmarknadsinsatser senast 15 mars!

Alla som får hjälp eller stöd av kommunen, är anhörig eller anställd kan nominera till omsorgspriset.

Motivera varför du anser att en eller flera av dina kollegor förtjänar att vinna omsorgspriset 2020. Beskriv vad kollegan har gjort i sin yrkesroll för att bidra till att de som vi är till för har fått ett bättre liv.

De som blir nominerade ska ha hjälpt någon att nå drömmar och peppat till bättre hälsa och högre livskvalitet. 

Nominera här

Läs mer och nominera till omsorgspriset på uppsala.se/omsorgspriset

Sprid information

Du kan hjälpa till med att sprida information om omsorgspriset genom att sätta upp affischer eller visa bildpresentationen på en skärm. Om du inte har möjlighet att fylla i webbformuläret kan du skriva ut nomineringsblanketten. Du hittar dokumenten i högermenyn.

Fyra nämnder, fyra priser

Arbetsmarknadsnämnden, omsorgsnämnden, socialnämnden och äldrenämnden delar ut omsorgspriset till personer som har gjort skillnad i sitt arbete. Genom att lyfta framgångsrika exempel vill kommunen stärka yrkesstoltheten och inspirera till innovation och utveckling.

Omsorgspriset kan gå till personer som arbetar i en verksamhet som drivs av kommunen i egen regi eller av en extern utförare. Totalt är det fyra priser, ett pris från varje nämnd. Priset är äran och 10 000 kronor.

Omsorgspriset delas ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde 8 juni.