På den här webbplatsen använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Omsorgspriset

Uppsala kommun har inrättat ett omsorgspris som delas ut första gången 2018. Nomineringsperioden pågick fram till 31 mars. Som stöd för att sprida information om priset hittar du här affischer, bilder till bildspel och nomineringsblankett att ladda ner.

Omsorgspriset är egentligen tre priser, då omsorgsnämnden, socialnämnden och äldrenämnden utser varsin pristagare. Omsorgspriset går till en eller flera medarbetare som arbetar med vård, omsorg eller socialtjänst, antingen inom Uppsala kommun eller hos en extern utförare.

För att vinna Omsorgspriset ska personen eller personerna uppfylla en eller flera av kriterierna, vilka är att bidra till jämställdhet, delaktighet, god livskvalitet, samt innovationer och nytänkande. Priset är äran, ett diplom och 10 000 kronor. Det delas ut i samband med Uppsala kommunfullmäktiges sammanträde 11 juni 2018.

Läs mer om Omsorgspriset på uppsala.se

Anhöriga, brukare och kollegor kan nominera den eller de medarbetare som de tycker har gjort skillnad. Sprid gärna information om omsorgspriset i er organisation genom att ladda ner materialet nedan.

Affischer

Stående format

Omsorgspriset 2018, affisch, stående A4, version 1

Omsorgspriset 2018, affisch, stående A4, version 2

Omsorgspriset 2018, affisch, stående A4, version 3

Liggande format

Omsorgspriset 2018, affisch, liggande A4, version 1

Omsorgspriset 2018, affisch, liggande A4, version 2

Blankett

Omsorgspriset 2018, nomineringsblankett

Bilder för bildspel

Omsorgspriset 2018, foto 1

Omsorgspriset2018, foto 2